Γέφυρες στα σύνορα της προδοσίας από τον θίασο των εθνομηδενιστών.

29/1/10
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καταγγέλλει στον ελληνικό λαό, την κοινή συνάντηση στα Σκόπια, (26-01-2010), των στελεχών της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη και Λάμπρου Μπαλτσιώτη, της εθνομηδενίστριας του «Centre for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe (CDRSEE)» Χριστίνας Κουλούρη, και της Αθηνάς Σκουλαρίκη, με καθεστωτικούς παράγοντες του Ψευτομακεδονισμού, για να χτίσουν «γέφυρες φιλίας» και να λύσουν το «Μακεδονικό» σε βάρος των Ελλήνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων Κέντρων που τους επιχορηγούν.

Το αυγό του φιδιού που τόσα χρόνια τώρα, επωαζόταν υπό την κάλυψη των «προοδευτικών δυνάμεων», εκκολάφθηκε, και γιγαντώθηκε.
Τα φίδια έχουν αρχίσει να κατασπαράσσουν τον Ελληνικό Εθνικό κορμό.

Οι εκπρόσωποι της «5ης Φάλαγγας», όπως αναφέρουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, συζήτησαν για την προσέγγιση των δύο λαών, (του ελληνικού και του «Μακεδονικού»), με ιδιαίτερη έμφαση, «στην ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία, για τα (δήθεν) δικαιώματα του ανθρώπου, καθώς και για την εδραίωση, του «κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα του νόμου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας», (που προωθεί η «Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», που συνέταξε το «λαθρονομοσχέδιο» για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες).

Οι απεσταλμένοι του Σόρος που κάθισαν να συνομιλήσουν με τα «ακαδημαϊκά όργανα», του φασίστα Γρούεφσκι δεν έδειξαν την ελάχιστη ευαισθησία για τη σύλληψη, την φυλάκιση και τον βασανισμό του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.

Καλούμε κάθε πολίτη να σκεφτεί: Οι κύριοι και οι κυρίες που αυτόκλητοι εμφανίζονται να ασκούν «δημόσια διπλωματία», ποιόν εκπροσωπούσαν;

Σημειώνουμε ότι, ο πρώην πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της πΓΔΜ Μιλάνο Νέντκοφ μίλησε στη συνάντηση, «για τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας των Αιγαιατών», ότι, οι «χριστιανοί Αλβανοί» είναι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και ότι «Τα δικαιώματα του ανθρώπου» σε ότι αφορά στους Έλληνες πολίτες, παραβιάζονται στο σύνολό τους, αλλά αυτό δεν αγγίζει τους επιδοτούμενους ανθρωπιστές.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και κάθε πατριώτη, να καταγγείλει να καταδικάσει και να απομονώσει αυτούς τους Εφιάλτες.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΥΓ. (Απομένει να μας εξηγήσουν οι κύριοι αυτοί (όσοι είναι μόνιμα μέλη ΔΕΠ) αν απουσίασαν στο εξωτερικό κατόπιν αδείας κάποιου οργάνου, όπως προβλέπει το άρθρο 17 του ν. 1268/1982, ή αυθαίρετα, κατά παράβαση της υποχρέωσης τους να εκπληρώνουν τα καθήκοντα της θέσης τους όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας)

ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11