Η τρομοκρατία των «δουλεμπόρων».

28/1/10
Επίθεση και καταδίκη «δουλεμπόρου» κατά τέως βουλευτή.
Στην ανώτατη των ποινών των 14 μηνών καταδικάστηκε από το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο «επικεφαλής» των κυκλωμάτων εισαγωγής χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τη Σομαλία Μοhament Daoud Ali, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση του καθηγητή και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, έξω από το κτίριο της οδού Βερανζέρου 33 στην Ομόνοια, όπου έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες ομοεθνείς του.

Μαζί με πέντε «συνεργάτες του».
Ο Daoud Ali, μαζί με άλλους του συναφιού, επιτέθηκαν στον κ. Κατσανέβα, αλλά ύστερα από τη συνδρομή πολιτών και της αστυνομίας, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ οι συνεργάτες του διέφυγαν.
Η επίθεση έγινε επειδή οι θέσεις του κ. Κατσανέβα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση «εξόργισαν» τους «λαθραίους» και τους δουλεμπόρους τους.


Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Θ.Κ., δεν αρνείται τη αλλοδαπή εισροή, ούτε τις νομιμοποιήσεις. Μάλιστα επικροτεί κατ’ αρχήν τη γενική φιλοσοφία του νομοσχεδίου για την παροχή ιθαγένειας. Απλώς θεωρεί ότι πρέπει να τηρηθεί η δήλωση στις 12/6/2009 του Πρωθυπουργού (τον οποίο στηρίζει) για «μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση».

Δηλαδή, κινείται πάνω στις νεοταξικές ουτοπίες και στα ηθικά ευχολόγια…

Ο Θ.Κ. στηλιτεύει κάποια εξωτερικά συμπτώματα της «νόσου» και όχι τη ρίζα της «νόσου»: «Τη μαζική ανεξέλεγκτη, εισβολή από την Τουρκία, εκατοντάδων χιλιάδων μη ενσωματώσιμων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με γεννητικότητα 5 παιδιών ανά γυναίκα, έναντι 1,2 των ελληνογενώναυτοχθόνων, η οποία οδηγεί στη διάλυση της συνοχής της χώρας, στη Βοσνιοποίησή και στο ρατσισμό».

Οι θέσεις αυτές, ήταν η αιτία της επίθεσης που υπέστη, όπως δέχτηκε και το δικαστήριο.

Οι αλλοδαποί «ένοικοι» του κτιρίου, έχουν επανειλημμένα προκαλέσει επεισόδια, καταστρέφοντας μαγαζιά και επιτιθέμενοι σε κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι ζουν υπό καθεστώς ακραίας τρομοκρατίας και φόβου.

ΠΗΓΗ: ΡΕΣΑΛΤΟ