Οργιάζουν τα κυκλώματα προώθησης λαθρομεταναστών στην Θεσπρωτία.

22/1/10
Κλίμα πανικού επικρατεί στις περιοχές των ελληνοαλβανικών συνόρων, όπου οργιάζει για μία ακόμη χρονιά η λαθρομετανάστευση από τα γνωστά αφύλακτα "περάσματα" της μεθορίου, στο Νομό Θεσπρωτίας. Μεταξύ των λαθρομεταναστών, που μπορεί να είναι οικογένειες που αναζητούν τη "γη της επαγγελίας" στη χώρα μας μέσω... των "περασμάτων" στα σύνορα, περνούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλων! Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο:

-Στις 22.30΄ χθες βράδυ στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας συνέλαβαν έναν 23χρονο Έλληνα, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τέσσερις αλλοδαπούς προς το εσωτερικό της χώρας. Επίσης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί καθώς λειτουργούσαν ως προπομποί της παραπάνω λαθρομεταφοράς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υπηρεσία που διενεργεί την προανάκριση.

-Λίγες ώρες αργότερα, στη 01.00 τα ξημερώματα, στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, να μεταφέρει με αυτό πέντε αλλοδαπούς με τελικό προορισμό την Αθήνα. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: EPIRUS GATE