Γιατί όλοι νοιάζονται μόνο για τους λαθροεποίκους και όχι για τους Έλληνες;

19/1/10
Ας αναρωτηθούμε γιατί υπάρχουν τόσοι "ευαίσθητοι" άνθρωποι γύρω μας, ενταγμένοι σε διάφορους "ανθρωπιστικούς" συλλόγους και ΜΚΟ που πραγματικά νοιάζονται νυχθημερόν για την καλοπέραση των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών, που χωρίς την θέληση μας, τους ξεφόρτωσαν εδώ και μας αναγκάζουν ως εκτοπισμένοι μες στην Πατρίδα μας να συγκατοικούμε!
Αλήθεια αυτοί οι "ευαίσθητοι" νοιάστηκαν ποτέ για τις πολλές χιλιάδες Έλληνες φτωχούς και αναξιοπαθούντες, άρρωστους και μοναχικούς που έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αλλά τώρα βρίσκονται σε στιγμές αδυναμίας;
Νοιάστηκαν μήπως για τους Έλληνες που δώσαν μάχες σώμα με σώμα στην Κύπρο, για τα δίκαια της Πατρίδας μας; Αναρωτήθηκαν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι αν μπορούν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς;

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ
Δείτε σήμερα τους δύο ήρωες Έλληνες κομάντο που ανατίναξαν τον τούρκικο προπαγανδιστικό ραδιοφωνικό σταθμό Bayrak (μπαϊράκι, σημαία) που μετέδιδε υποχρεωτικά κάθε πρωί κατά τη διάρκεια των γεγονότων στην Κύπρο στην περίοδο 1963-67, το ποίημα με τίτλο "Το μίσος". Ο σταθμός αποτελούσε την "φωνή των Τούρκων".


ΗΡΩΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Μαχητές, ήρωες που άφησαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στον αγώνα του Ελληνισμού στην Κύπρο. Πάλεψαν παλληκαρήσια και προδόθηκαν και στη μάχη αλλά και μετέπειτα ως σήμερα, με την δολοφονική αδιαφορία του κράτους και των αρμόδιων φορέων. Ζωντανά μνημεία ηρωισμού και αυταπάρνησης, βιώνουν την απόρριψη γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας ευαίσθητος άνθρωπος να τους ανταμείψει για τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα! Ζουν αποτραβηγμένοι τις περισσότερες φορές βυθισμένοι μέσα στους εφιάλτες και τις μνήμες τους.