Επικοινωνιακό πραξικόπημα της Ανοιχτής Κοινωνίας κατά της Κυβέρνησης Μπερλουσκόνι.

9/1/10
Αιματηρές συγκρούσεις Ιταλών με λαθρομετανάστες στην Καλαβρία.
Του Σπύρου Χατζάρα
Οι «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ στην Ιταλία,μαζί με τη Μαφία, οργάνωσαν σκηνοθετημένη «εξέγερση» των λαθρομεταναστών στο Ροζάρνο της Καλαβρίας, με πρόσχημα την πληροφορία ότι, «δύο μετανάστες, αφρικανικής καταγωγής, δέχθηκαν επίθεση με αεροβόλο όπλο από αγνώστους, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους από τη δουλειά».
(Ακριβώς όπως έγινε στην Αθήνα με το δήθεν Κοράνι και τον δήθεν βασανισμό του Πακιστανού στην Νίκαια).

Μόλις έγιναν γνωστά τα «νέα» της «ρατσιστικής επίθεσης», δεκάδες Αφρικανοί , από τους 1500-2000, που ζουν και εργάζονται παράνομα στην περιοχή , βγήκαν την Πέμπτη, στους δρόμους του Ροζάρνο , για να διαμαρτυρηθούν για τις «απάνθρωπες» συνθήκες διαβίωσής τους και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, κατέστρεψαν αυτοκίνητα και έκαψαν κάδους απορριμάτων . Οι Αφρικανοί επιτέθηκαν στους ντόπιους και προτού αναλάβουν δράση οι Ιταλοί καραμπινιέροι, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία , 14 Ιταλοί και έξι Αφρικανοί λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο τοπικό νοσοκομείο.

‘Όταν έφθασαν οι αστυνομικές ενισχύσεις, άρχισαν συγκρούσεις των Αφρικανών με την αστυνομία. Οι κάτοικοι οργανώθηκαν, και πέρασαν στην αντεπίθεση την Παρασκευή.

Έστησαν οδοφράγματα, κατέλαβαν το δημαρχείο, και πήραν τα κυνηγετικά όπλα για να αμυνθούν. Δύο λαθρομετανάστες τραυματίστηκαν στα πόδια από σκάγια .Δύο άλλοι λαθρομετανάστες τραυματίστηκαν σοβαρά από κτυπήματα με σιδερόβεργες, όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης της Ρέτζιο Καλάμπρια, και πέντε χτυπήθηκαν σκόπιμα από αυτοκίνητα που οδηγούσαν Ιταλοί κάτοικοι της πόλης.
Συνολικά οι τραυματίες είναι: 14 κάτοικοι 22 αλλοδαποί και οι 18 αστυνομικοί. Δηλαδή, 32 Ιταλοί και 22 Αφρικανοί.
16λαθρομετανάστες συνελήφθησαν.

Οι «ανθρωπιστικές οργανώσεις» που «παρακολουθούν» την περιοχή,(και που οργάνωσαν την «εξέγερση») επισημαίνουν ότι πολλοί, «μη έχοντας άλλη λύση, αναγκάζονται να συνεργαστούν με τοπικές εγκληματικές ομάδες».(Τα ίδια περίπου έλεγε εδώ και ο Βούγιας)

«Αυτό που συνέβη είναι αποτέλεσμα μιας ξενοφοβικής και μαφιόζικης μισαλλοδοξίας» δήλωσε ο (Δημοκρατικός) κυβερνήτης της επαρχίας της Καλαβρίας Αγκάτσιο Λοϊέρο, που δήλωσε ότι «οι μετανάστες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από μερίδα του λευκού πληθυσμού της πόλης». Ο (προοδευτικός) κυβερνήτης υποσχέθηκε πως θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών, και προειδοποίησε πως, «ένα ακόμα τέτοιο συμβάν» μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω διαταραχές, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ...ανησυχεί «για τη βίαιη αντίδραση των μεταναστών»!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαρόνι, εναντίον του οποίου στρεφόταν η «χορογραφία», υπογράμμισε ότι «οι ταραχές προκλήθηκαν λόγω της υπερβολικής μετανάστευσης από ξένους πληθυσμούς που υπονομεύουν την εσωτερική γαλήνη της χώρας και τροφοδοτούν την εγκληματικότητα».

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR) σε ρόλο quest star εξέφρασε «μεγάλη ανησυχία» για τον κίνδυνο εκδήλωσης ενός «κυνηγιού μεταναστών» στην πόλη Ροζάρνο, Η εκπρόσωπος της Αρμοστείας σημείωσε ότι, «οι αρχές πρέπει να αρχίσουν να αναζητούν τους δράστες της επίθεσης κατά των μεταναστών», και τόνισε ότι, «Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του είδους που σημειώνεται στο Ροζάρνο».
Θα πρέπει «να ξαναρχίσει άμεσα ο διάλογος» και σ'αυτόν να ληφθούν υπόψη όλοι οι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των «απάνθρωπων συνθηκών υπό τις οποίες ζουν οι εργάτες αυτοί: ανθυγιεινές παράγκες, χωρίς νερό, στις οποίες δεν τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής».

Τα γραφεία τύπου της Ανοιχτής Κοινωνίας στην Ελλάδα , για μια ακόμα φορά χρησιμοποίησαν την είδηση, για να προβάλουν τα συνθήματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

«Δεκάδες τραυματισμούς και πολλές συλλήψεις προκάλεσε η εξέγερση Αφρικανών μεταναστών σε μια μικρή πόλη στα νότια της Ιταλίας. Η Αστυνομία αντιμετώπισε με βία την οργή μιας μερίδας Αφρικανών εργατών στην Καλαβρία που βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας εναντίον του ξενοφοβικού πληθυσμού της περιοχής»,έγραφε το ΒΗΜΑ.

«Οι μετανάστες είναι τα πιο εξαθλιωμένα θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας στην Ιταλία και αντιμετωπίζουν αντίστοιχες καταστάσεις όπως και στην Ελλάδα, που θυμίζουν σκλαβιά και Μεσαίωνα», γράφει ο Ριζοσπάστης.

«Ο υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι, μέλος του ιταλικού ξενοφοβικού κόμματος Λέγκα του Βορρά, δήλωσε ότι οι εντάσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα «μιας πολύ μεγάλης ανεκτικότητας απέναντι στη λαθρομετανάστευση»,έγραφε η Καθημερινή.

Συμπέρασμα: Το σύστημα και το δίκτυο των πρακτόρων της «Ανοιχτής Κοινωνίας» οργάνωσε μια επίθεση κατά του ντόπιου «ξενοφοβικού πληθυσμού», οποίος δεν είναι εργοδότης των Αφρικανών, τους οποίους «νοικιάζει» στα κτήματα η Μαφία, για να αναλάβει το ιταλικό δημόσιο τις δαπάνες βελτίωσης της διαμονής τους στην Ιταλία. Ξενοφοβικό κόμμα η Λέγκα του Βορρά που αντιδρά στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ιταλία.Αστυνομική βία και καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Για τους Ιταλούς που χτυπήθηκαν,για τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και μαγαζιά, κανένα έλεος. Το επικοινωνιακό πραξικόπημα αξιοποιήθηκε και στην Ελλάδα.

Το μάθημα για μας, είναι, ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11