Ελλάς 2010μ.Χ. - Η Ευρωπαϊκή-Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι εδώ.

21/2/10
Η Κομισιόν με νέο της φιρμάνι απαιτεί την λήψη σκληρών επιπρόσθετων μέτρων, από την «δοκιμαζόμενη» Ελλάδα, όπως την κατάργηση των εθνικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο, την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης με παράλληλη μείωση των συντάξεων... Γίνεται έντονα φανερό ότι όχι απλά ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας εκχωρήσαμε αλλά τουλάχιστον... όλη!

Κύριοι άξονες εφαρμογής του παιχνιδιού που παίζεται, είναι οι γνωστοί θαμώνες της Μπίλντεμπεργκ, Βαν Ρομπούι, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Ζοζέ Μπαρόζο και Ζαν-Κλοντ Τρισέ. Ο στόχος που προωθούν, αφορά την επιβολή ενός μοντέλου οικονομικής διακυβέρνησης, που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με αυτό της νομισματικής και θα τεθεί σε γενικευμένη εφαρμογή σε όλη την Ε.Ε. ως το φθινόπωρο.

Η Ελλάδα έχει γίνει το πειραματόζωο δοκιμής αυτού του σχεδίου, που υλοποιείται με το τρίτο στάδιο επιτήρησης που μας επιβάλλουν. Ξεκινούν από εδώ, με σκοπό να το εφαρμόσουν σε όλη την Ευρώπη. Για να γίνει αυτό αποδεκτό από τους υπόλοιπους λαούς, μεγένθυναν ξαφνικά το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, το έκαναν να φανεί ως κάτι που το έμαθαν ξαφνικά, κάτι που με μαγειρέματα οι κακοί και ψεύτες Έλληνες έκρυβαν επιμελώς, πίσω από την πλάτη των καλών και κουβαρντάδων Ευρωπαίων, εδώ και πολλά χρόνια... Και ξάφνου, η αναλογικά ασήμαντη σε μέγεθος Ελληνική οικονομία, προβάλλεται ως ο «μπαμπούλας» που αν αφεθεί ελεύθερος, θα καταρρακώσει το ευρώ και θα συνθλίψει αλυσιδωτά τις υπόλοιπες οικονομίες των χωρών-μελών της Ε.Ε.

Μόνο κάποιος απολύτως αφελής θα πίστευε κάτι τέτοιο. Ότι γίνεται τώρα κρύβει τις ρίζες του βαθιά μέσα στον χρόνο. Η συνδιαλλαγή των Ελληνικών κυβερνήσεων είναι αυτονόητη. Έπαιρναν πακτωλό χρημάτων από Ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης και εξωτερικούς δανεισμούς, εφαρμόζοντας παράλληλα 25ετή συνεχή πολιτική λιτότητας, για να ελέγξουν το εξωτερικό χρέος που πολλαπλασιάστηκε σε μέγεθος! Ίσως τελικά το χρέος να υπερέβαλε την φύση και να ωοτόκησε μόνο του, αν και ουδέτερο!

Το επίσης εξωφρενικό είναι, ο τρόπος που οι κυρίαρχοι της Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Έλληνα πολίτη. Ισχυρίζονται ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να δανειστούμε από τις «αγορές» θα μας στηρίξουν αυτοί, γιατί είναι αδιανόητο μια χώρα-μέλος, να κινδυνεύει με χρεοκοπία ή να αφήνεται στο έλεος των κερδοσκόπων!
Αυτό ακριβώς κάνουν, δημιουργούν το υπόβαθρο για να κάνουν πάρτυ κάθε λογής μεγαλοτραπεζίτες, εδώ και τόσο καιρό και έχουν το θράσος να ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας. Η στάση τους αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε και άδικη! Τους έχουμε δώσει κατ’ επανάληψη το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζουν ως μειωμένης αντίληψης όντα! Να είστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε, όχι ότι αξίζουμε, αλλά αυτό που με την στάση μας, εδώ και πολλά χρόνια, δείχνουμε!

Εφιάλτης