ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ: Πρωτοφανής προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης πολιτών που προσπάθησαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν.

24/2/10
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία απαγόρευσε στους κατοίκους της πλατείας Αμερικής να συγκεντρωθούν έτσι όπως είχαν προγραμματίσει, ενώ αντιθέτως οι αρχές άφησαν περίπου 200 αναρχομισθωτούς να «τελέσουν» την δική τους «αντισυγκέντρωση» που την διοργάνωσαν μόνο και μόνο για να μπλοκάρουν και να εκφοβίσουν τους Έλληνες διαμαρτυρόμενους. Μόνο στην Ελλάδα του 2010μ.Χ. το κράτος εμποδίζει Έλληνες πολίτες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, μέσα σε Ελληνικό έδαφος και αντίθετα αφήνουν κάποιους παρατρεχάμενους, αγνώστου προελεύσεως να φιμώνουν κάθε προσπάθεια ειρηνικής συγκέντρωσης πολιτών…

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν μια ομάδα πενήντα Ελλήνων στον Άγιο Παντελεήμονα που προσπάθησαν να μεταβούν στην πλατεία Αμερικής για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η αστυνομία προέβει σε πρωτοφανείς συλλήψεις Ελλήνων, που έγιναν υπό τα βλέμματα λιγοστών λαθρομεταναστών, που γελούσαν με τις κωμικοτραγικές σκηνές που εξελίσσονταν!
Οι προσαγωγές Ελλήνων πολιτών στην Ασφάλεια συνεχίζονται! Συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, ο Τάσσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ο εκδότης του «ΣΤΟΧΟΥ» Σάββας Χατζηπαρασκευάς, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. και εν ενεργεία νομαρχιακή σύμβουλος, μέλος του πολιτικού γραφείου της Δημοκρατικής Αναγέννησης και πέντε ακόμα κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα!

Άλλαξε χρώμα το τρίκυκλο;