Γυναίκες - πρέσβειρες της μισανθρωπίας...

26/2/10
Η εθνομηδενίστρια Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, μόνιμη συμμέτοχος στις συνάξεις της περίφημης Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όπου αποφασίζεται η αποδόμηση Εθνών και η χειραγώγηση Λαών, παρέα με μια άλλη μεγάλη ”Ελληνίδα”, την Γ.Γ. του υπ. Παιδείας κ. Δραγώνα (……σκοπεύει να προχωρήσει από την επόμενη σχολική χρονιά στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας αλλοδαπών μαθητών σε σχολεία με μεγάλο ποσοστό παιδιών μεταναστών και να δημιουργήσει ζώνες εκπαιδευτικής προτεραιότητας σε σχολεία με μεγάλη εθνική ανομοιογένεια. Ήδη έχουν αρχίσει τις εργασίες τους οι ομάδες που θα συντάξουν τα εγχειρίδα διδασκαλίας μητρικής γλώσσας. <Τουρκικά, Αλβανικά κ.λ.π.>.
Η υπουργός Παιδείας κα Αννα Διαμαντοπούλου μιλώντας σε διεθνές συνέδριο για τη Μετανάστευση τόνισε πως είναι αδήριτη ανάγκη να προσαρμοσθεί η Ελλάδα στο σύγχρονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό αίτημα της πολυ-πολιτισμικότητας. Έτσι τα αναλυτικά προγράμματα θ’αλλάξουν ριζικά από την 1η Δημοτικού έως και την 3η Λυκείου ώστε η συνείδηση της εθνικής ταυτότητας να αναπτύσσεται παράλληλα με τη συνείδηση της διαπολιτισμικότητας……) [Τό κείμενο στην παρένθεση το πήρα από την Ισοπολιτεία].

Παρατήρηση.
Το ”αίτημα” της πολυτισμικότητας, ούτε σύγχρονο είναι, μια και η θεωρία του έχει ήδη καταρεύσει εν τοις πράγμασι, όπου έγινε προσπάθεια εφαρμογής του (ίδε Μ.Βρετανία) ιδιαιτέρως δε, ούτε κοινωνικό !!!! (τολμήστε δημοψήφισμα).

Η αλήθεια είναι, πως η μεγάλη ανάγκη είναι της κ. Διαμαντοπούλου, που πρέπει να εφαρμόσει μέ συνέπεια τα σχέδια Μπίλντεμπεργκ, Κίσιγκερ, Σόρος για αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους, αποδυναμώνοντας την Γλώσσα μας, μια Γλώσσα χιλιάδων χρόνων Ιστορίας και Πολιτισμού, ακρογωνιαίο στοιχείο της αναφοράς μας ως Ελληνες.

Υποχρέωση Ιερή υμών των Ελλήνων είναι, να υπερασπισθούμε όρθιοι το δικαίωμα της Εθνικής μας ταυτότητας και της πολιτισμικής μας συνείδησης, που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!
Η δε Ιστορία νομοτελειακά θα καταγράψει σε μαύρες σελίδες τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Γράφει η Λιάνα Τζαμπαρλή

ΠΗΓΗ: Olympia