Συνεχίζονται οι θηριωδίες των εκλεκτών του «νέου πολιτισμού».

27/2/10
Ενώ ο Καντάφι κάλεσε σε Τζιχάντ εις βάρος της Ελβετίας επειδή οι πολίτες της «τόλμησαν» να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να αντιταχθούν στη δημιουργία νέων τζαμιών, στην Αίγυπτο οι Χριστιανοί που «τολμούν» να υπάρχουν, υπόκεινται τα πάνδεινα.

Μαζικές σφαγές, βιασμούς ανηλίκων, βασανιστήρια και οι ένοχοι -όπως και στο Πακιστάν- μονίμως κηρύσσονται αθώοι από τα «δημοκρατικά καθεστώτα».

Βλέπετε Αίγυπτος και Πακιστάν είναι οι κινητήριοι μοχλοί του νέου Φασισμού, της λαίλαπας που εξαπλώνεται ραγδαία για να επιβάλλει τον «νέο πολιτισμό».

Οι κυβερνήσεις τους «φιλικές» προς τους απανταχού Democrats, που εξακολουθούν να δείχνουν με το δάχτυλο το Ιράν όταν οι συνεταίροι τους συνεχίζουν την γενοκτονία επί των εδαφών τους.

Στη φωτογραφία, άτυχος νεαρός Χριστιανός κόπτης που καίγεται ζωντανός σε δημόσιο χώρο επειδή «τόλμησε» να κοιτάξει μία Μουσουλμάνα.

Δολοφονίες κοπτών συνεχίζονται τόσο από τις αρχές όπως και από τους «πιστούς», χωρίς ουσιαστικές αφορμές αφού το έγκλημα τους είναι η ίδια τους η ύπαρξη.

Στο Πακιστάν, μεγαλοδικηγόρος σύμβουλος της «αδελφής με το ΠΑΣΟΚ» κυβέρνησης που προφανώς ήταν από τους εμπνευστές των απαιτήσεων για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας, βίασε, βασάνισε και σκότωσε 12χρονο κοριτσάκι. Η πανίσχυρη ένωση δικηγόρων του Πακιστάν, εξέδωσε ανακοίνωση (!) ότι θα κάψει ζωντανούς όσους τολμήσουν να καταθέσουν εις βάρος του δικηγόρου. Εάν νομίζετε ότι «χωρατεύουν», δείτε τη φωτογραφία.

Η κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων που θεωρούνται αντικείμενα στο Πακιστάν, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Έτσι ακριβώς εισάγεται αυτός ο «πολιτισμός» στην Ελλάδα, με δικαίωμα μάλιστα ψήφου. Από δίπλα τα κόμματα – θεραπαινίδες των Democrats όπως και της γιαλαντζί αριστερής προβιάς που αναμασούν «σεβασμό στην πολυπολιτισμικότητα» φτιάχνοντας παράλληλα τους πυρήνες των νέων φασιστικών ομάδων που θα χρησιμοποιηθούν για την τρομοκρατία του πληθυσμού.

Υπερβολές; Η γυναίκα στην Ελλάδα βρίσκεται υπό διωγμό. Περιμένοντας στη στάση, πηγαίνοντας στην εργασία, στο σπίτι της. Τα ΜΜ«Ε» κάνουν βέβαια ότι μπορούν για να αμβλύνουν τις εντυπώσεις. Είναι βλέπετε οι πραίτορες του κράτους, τα μακριά, αδίστακτα χέρια της εξουσίας.

ΠΗΓΗ: Olympia