Εξορμήσεις δολοφόνων στην Λάρισα.

27/2/10
Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισα, ομάδα 35-40 ατόμων του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού «Πατριωτικού Συνδέσμου» και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.
Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων «αντιρατσιστών» περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της εξουσίας.

Σε μία επίδειξη «φρονηματισμού» επετέθη αρχικά στον Θωμά Α., 47 ετών, οικοδόμο, που προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την καταστροφή της προτομής. Σε αναλογία σαράντα εναντίον ενός, τον κτύπησαν με φονική μανία με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους και αν το θύμα δεν κατάφερνε να σταθεί όρθιο καθ' όλη τη διάρκεια της επιθέσεως και μέχρι την αποχώρηση της συμμορίας, θα είχε σίγουρα τραγικό τέλος.

Ακολούθως, διέσχυσαν ανενόχλητοι τον αστυνομικό κλοιό και λίγο παρακάτω αναγνώρισαν διερχόμενο τυχαία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., τον Ηλία Γ. (επίσης 47 ετών οικοδόμο), στον οποίο επετέθησαν με παρόμοιο τρόπο και με την ίδια αριθμητική αναλογία.
Ο μεν πρώτος νοσηλεύεται σε νευροχειρουργική κλινική με δύο εγκεφαλικά αιματώματα, κινούμενος προς το παρόν με αναπηρικό καροτσάκι. Ο δε δεύτερος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες από κτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.

Μετά την «επιχείρησή» τους ανεχώρησαν ανενόχλητοι προς την ιατρική σχολή, όπου τους υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι «αντιρατσιστές», η δε αστυνομία σχημάτισε κλοιό προστασίας, πιέζοντάς τους να εισέλθουν στο εσωτερικό της καταλήψεως, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άτομα που αντελήφθησαν τις επιθέσεις τους και θα τους καταδίωκαν.
Όλα αυτά έγιναν μέρα-μεσημέρι, η δε αστυνομία αρκέστηκε σε πέντε προσαγωγές που κατέληξαν σε δύο προσωρινές (!!!) κρατήσεις, παρ' ό,τι, μεταξύ άλλων αυτοφώρων αδικημάτων, έσπασαν βιτρίνες και το αυτοκίνητο του πρώτου θύματος, παρ' ότι επεχειρήθη γκρέμισμα της προτομής ενός εθνικού ήρωα και κυρίως, παρ' ότι οι εν λόγω συλληφθέντες συμμετείχαν σε δολοφονικό λιντσάρισμα δύο ανυπεράσπιστων προσώπων.
Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Οι «ανώνυμοι» αναρχικοί κάνουν την βρωμοδουλειά (σαν φυσικοί αυτουργοί) και κατόπιν κλειδώνονται στα «άσυλα». Ακολούθως, επώνυμοι χαβιαροαριστεροί, που δεν λερώνουν τα χέρια τους, οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαραστάσεως, πληρώνουν και φέρνουν επωνύμους δικηγόρους, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και χύνουν το δηλητήριό τους σαν φίδια, δεξιά κι αριστερά.
Έτσι, την επομένη ημέρα, στην Λάρισσα, οι δολοφονικές συμμορίες βρήκαν ένα μικρό πλήθος «επωνύμων» και οργανώσεων σφραγίδων που έκαναν το άσπρο μαύρο.
Αυτή η «αριστερά του χαβιαριού» είναι ο ηθικός αυτουργός, οι δε «αντιεξουσιαστές», οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η εξιλέωση των τύψεων αυτών που βολεύτηκαν στο σύστημα, το γλύφουν και ενίοτε χρηματοδοτούνται από αυτό.

Όπως διαπιστώσαμε, μιλώντας με συναγωνιστές από την Λάρισα, ο στόχος τους δεν επετεύχθη ούτε κανείς φοβήθηκε. Αντιθέτως, όπως μας διαβεβαιώνουν όλοι, ο «περίπατος» θα είναι την επόμενη φορά πιο δύσκολος...
Ας συγκρίνει κανείς τις 45 συλλήψεις της Πανόρμου και την φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου, με την δολοφονική επίθεση της Λαρίσης και ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους «αντιεξουσιαστές» και για την «εξουσία».

Πέτρος Μυλωνάς

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ