Βαρύ και σήμερα το Αστυνομικό δελτίο.

25/2/10
Στο γνωστό γκέτο της Αθήνας στη διασταύρωση των οδών Μενάνδρου και Σοφοκλέους, δύο λαθρομετανάστες Παλαιστίνιοι (όλοι Παλαιστίνιοι δηλώνουν στα πλαστά χαρτιά τους!) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν τσάντα από διερχόμενη οδηγό. Ο ένας συνελήφθη επειδή έτυχε να περνά περιπολικό της Αστυνομίας εκείνη τη στιγμή, ενώ αναζητείται ο δεύτερος.

Δέκα κακοποιοί φορώντας κράνη χθες το βράδυ στις 8 στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Λευκωσίας στην Αθήνα επιτέθηκαν σε δύο άτυχους περαστικούς και αφού τους ξυλοφόρτωσαν χτυπώντας τους ανελέητα με καδρόνια, τους έκλεψαν τα κινητά τους και περίπου 300 ευρώ. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Νέα ληστεία σε σούπερ μάρκετ, αυτή τη φορά στο Λέχαιο Κορινθίας, δύο ληστές απείλησαν τους ταμίες με τα όπλα που κρατούσαν και απέσπασαν 716 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Με καδρόνι χτύπησαν πολλές φορές μια άτυχη υπάλληλο αποθήκης στο Ηράκλειο Κρήτης, δύο ληστές και κατάφεραν να της αποσπάσουν 1500 ευρώ.

Τρεις ληστές επιτέθηκαν σε 35χρονο στην Καλαμαριά και του αφαίρεσαν με χρήση βίας, 4 τσάντες με ασημικά, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ!

Τρεις ληστές εισέβαλαν σε μπαρ στο Λουτράκι τα μεσάνυχτα και απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο και αφαίρεσαν 300 ευρώ που βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Στα πράσα πιάστηκαν τα ξημερώματα δύο Έλληνες 40 και 38 ετών ενώ αναζητείται ο 38χρονος Αλβανός συνεργός τους, την ώρα που με ριφιφί επιχειρούσαν να κλέψουν κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη.

Στα πράσα συνελήφθη 33άχρονος δραπέτης των φυλακών Γρεβενών την ώρα που ετοιμαζόταν να πουλήσει πάνω από ένα κιλό ηρωίνη σε στέκια της Θεσσαλονίκης. Ο κακοποιός δεν είχε επιστρέψει μετά από 9ήμερη άδεια που του χορήγησαν στη φυλακή.