Μια παροπλισμένη εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Ειρηνικό θα σώσει την κατάσταση.

19/2/10
Πολυ-πολιτισμική συγκέντρωση θέλουν να πραγματοποιήσουν οι λαθραγωνιστές και οι προστάτες τους στην πλατεία Ομονοίας το προσεχές Σάββατο. Κάθε «αγωνιζόμενος» για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του χρειάζεται αντίπαλο, συνθήματα και δράση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά:

Αγωνιζόμενοι: Μερικοί από αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή θα είναι...
η ΟΛΜΕ, η ΕΙΝΑΠ, Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Εξοπλισμού (της αγωνίστριας εκ διεθνούς μεταγραφής Κούνεβα), 30 Κοινότητες Μεταναστών (που συνιστούν ΞΟΥΤ αυτοί... ξέρουν!), η Κίνηση «Απελάστε τον ρατσισμό» (ή καλύτερα ΑΠΕΛΑΣΤΕ τους «Απελάστε τον ρατσισμό»), το Δίκτυο Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Μεταναστών και Προσφύγων, η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRA), η καμπάνια «Όχι στο ρατσισμό από την κούνια» (κούνια που σας κούναγε) και το Εθνικό Παρατηρητήριο κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας ΚΕΜΟ (θα διαμαρτυρηθώ έντονα... γιατί χρησιμοποιούν ακόμα τον όρο Εθνικό; Εεε; ...θα εννοεί το πακιστανικό, ok).

Αντίπαλος: Είναι σε όλους μας πολύ γνωστός... Είναι το μέλλον των παιδιών μας!
Αν αναλογιστούμε σε τι επικίνδυνη και αδιέξοδη θέση έχουν φθάσει οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί πρέπει σώνει και καλά να τους μιμηθούμε;

Συνθήματα: Μερικά από αυτά θα είναι κάπως έτσι...
«Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά» (όλου του κόσμου και σε όλο τον κόσμο... και στο Ισραήλ βεβαίως-βεβαίως! ε;)
«Ούτε βήμα πίσω από τα αυτονόητα δικαιώματά τους» (για τα δικαιώματα των Ελλήνων... σιωπή;)
«Νομιμοποίηση των Μεταναστών» (και των αυθαιρέτων, των εκτός σχεδίου πόλεως, των βιαστών, κλεπτών, εκβιαστών... και πάντων παρανόμων!)
«Άσυλο στους πρόσφυγες» (πρόσφυγας, 20χρονος, μουσουλμάνος, με γνώσεις σε όπλα-ριφιφί-πλιάτσικο-κλοπές-βιασμούς-μαστροπεία-φοροδιαφυγή-επαιτεία-βανδαλισμούς)

Δράση: Όσοι παρακολουθούμε καθημερινά τα ΜουΜουΕεεεεεε... Καλό μας ύπνο!

Οι ανωτέρω έμμισθοι εκτιμούν ότι «η τελική μορφή του ΛΑΘΡΟνομοσχεδίου είναι πολλά βήματα πίσω από τον αρχικό τους στόχο, την πολιτική συμμετοχή των μεταναστών και των παιδιών τους, που ζουν χρόνια στην Ελλάδα».

Ανθρωπιστικά σκεπτόμενος κανείς και επιθυμώντας να τους απαλλάξει από το μέγα βάσανο και την αγωνία που ζουν συμπάσχοντας νυχθημερόν με τους ΛΑΘΡΟ τους, θα πρότεινε... Να ξεκινήσει ένας έρανος για λογαριασμό τους, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα κονδύλια, για να αγοραστεί μια παροπλισμένη εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Ειρηνικό ωκεανό, και να τους παραχωρηθεί ώστε να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί, αγκαλιά με τους ΛΑΘΡΟκολλητούς τους... Το όνομα αυτής θα είναι ΜΚΟστάν, η Γη της Νεοταξίας...
Άντε και κάθε ευτυχία...

Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Εφιάλτης