Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας προσκαλεί όλους τους Έλληνες στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία.

25/2/10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Ο Ελληνικός λαός που δεν ξεχνά τα εγκλήματα του Ναζισμού σε βάρος της χώρας του.
Ο Ελληνικός λαός που δεν ανέχεται να προσβάλουν την ιστορία, τον πολιτισμό και τις αξίες του, οι απόγονοι αυτών που δε σεβάστηκαν τις ζωές των ανθρώπων και αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.
Ο Ελληνικός λαός που ξέρει καλά πως πίσω από τα σκάνδαλα της ΖΗΜΕΝΣ, δεν υπήρξαν μόνο διεφθαρμένοι πολιτικοί αλλά και διαφθορείς με πολιτική κάλυψη.
Θα δώσει τη δική του απάντηση στη νέα θρασύτατη Γερμανική αθλιότητα με...

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
(Καραολή & Δημητρίου 3 - έναντι πολ. Μουσείου)
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2/2010 και ώρα 18:30


ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΡΔΗΝ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΗΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ



ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;


Οι απόγονοι αυτών που εξόντωσαν μια γενιά στην πείνα του ʼ41, στα σκοπευτήρια και τα μπλόκα, στα καμένα χωριά, αυτοί που λεηλάτησαν για τρία χρόνια την χώρα μας. Αυτοί που έχτισαν την οικονομία τους με τον ιδρώτα των πατεράδων μας στα χυτήρια και τις φάμπρικες τους. Αυτοί που μας πουλάν υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που ραγίζουν, C4I που δεν δουλεύουν, κι όταν διαμαρτυρόμαστε κλείνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και πετούν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Αυτοί μας αποκαλούν διεφθαρμένους όταν πίσω από κάθε σκάνδαλο (όπως αυτό της ΖΙΜΕΝΣ) θα βρεις μια γερμανική φίρμα, πίσω από κάθε αποικιακή σύμβαση (αεροδρόμια, διόδια κ.λπ.) κάποιο γερμανικό όνομα θα παίζει, όταν στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής οι τιμές είναι διπλάσιες απʼ ότι για τα ίδια προϊόντα στη Γερμανία.

Το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή & Δημητρίου 3, πίσω από τη βρετανική πρεσβεία), την Παρασκευή 27/02/10, στις 6:30 μ.μ. ως ελάχιστη απάντηση στο κύμα της συκοφαντίας που έχουν εξαπολύσει τα αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ


Περιοδικό Άρδην