Να υποταγούμε στον Πάπα για να σωθεί η Ευρώπη!!!

19/2/10
«Ο νέος Ορθόδοξος πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος κάλεσε τον Πάπα στο Βελιγράδι.»
Η Σερβία είναι υπο κατάληψη.
Και αυτό φαίνεται από την πίεση που εξασκούν οι ΗΠΑ, για να ζητήσει σύντομα η Σερβία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Με τον όρο να αποδεχθεί τον χωρισμό του Κοσσυφοπεδίου και τους βομβαρδισμούς της Σερβίας ως απαραίτητους – δικαιολογημένους.
Όλα αυτά βέβαια εις βάρος του, του σερβικού πληθυσμού που δεν ρωτούν την γνώμη του ούτως ή άλλως.

Η κυβέρνηση μαριονέτα των Σέρβων, που είχε εγκατασταθεί με το χρώμα της CIA, έχει αρχίσει να στηρίζει άμεσα όλα τα πρό της Ενοποίησης (με Καθολικούς) στοιχεία στο εσωτερικό της ορθόδοξης εκκλησίας.
Και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επηρεάσουν την εκλογή του Πατριάρχη.
Έχουν ξεκινήσει την δίωξι του Επισκόπου του Κοσσυφοπεδίου από Aρτέμιου εξ αιτίας της αντίστασης που προέβαλε, στην καταπίεση του σερβικού πληθυσμού που έχει απομείνει ακόμα στο Κοσσυφοπέδιο. Προσπαθώντας έτσι να καταβάλλουν και την τελευταία ακρόπολη της αντίστασης των Σέρβων.

Η τεράστια πλειοψηφία των Σέρβων είναι κατά την επανένωσης με τους Καθολικούς, που είναι υπεύθυνοι για εγκλήματα πολέμου, που διαπράχθηκαν από τη ναζιστική Κροατία Καθολικών και των υπαλλήλων τους «Ustasa», για την εξόντωση του σερβικού πληθυσμού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης «Jasenovac» στο WW2.
Ακόμη και στην τελευταία σύγκρουση στην πρώην Γιουγκοσλαβία είχε η Καθολική εκκλησία ενεργό μέρος για την καταστροφή της χώρας (μαζί με τη Γερμανία) και η Έξοδος των 250 000 Σέρβων από την Κράινα, την Κροατία, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη για το υπερ-εθνικιστικό καθεστώς του ο Πρόεδρος της Κροατίας Φράνιο Τούτζμαν.
Σήμερα «καλώντας τον πάπα», δεν αντιπροσωπεύουν την βούληση όλου του σερβικού λαού.
Ο Σερβικός λαός δεν θέλει την επανένωση με τους Καθολικούς και δεν θέλουν τον Πάπα στη Σερβία!

Ο εξισλαμισμός του Κοσσυφοπεδίου συνεχίζεται, με εξαίρεση τους Σέρβους. Επίσημη υποστήριξη εκτός από τη Ρωσία δεν έχουν από κανέναν άλλο.
Το Βατικανό προσπαθεί να επωφεληθή την αδυναμία της κατεχόμενης χώρας των Σέρβων.
Γερμανία και ΗΠΑ είναι πολύ κοντά στο στόχο της καταστροφής της Σερβίας.
Ο Σερβικός λαός στη Σερβία, τη Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και την Κροατία θα αγγίξει σύντομα το κατώτατο σημείο πτώχιας, και μόνο ο Θεός τώρα μπορεί να τους βοηθήσει.

Z.P.
Ζόραν Preradovich-Βέλγιο

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ