Κάποιοι λίγοι γλεντοκοπούν σε ΛΑΘΡΟσυναυλίες και οι υπόλοιποι υποφέρουν ως θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου.

21/2/10
Ληστές σκότωσαν ηλικιωμένο στη Βέροια
Αδίστακτοι ήταν οι κακοποιοί, οι οποίοι εισήλθαν στις 2 περίπου τα ξημερώματα σε μονοκατοικία, επί της οδού Κυριωτίσσης 2, στη Βέροια.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι ληστές σκότωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα, ετών 87, μπροστά στα μάτια της 81χρονης συζύγου του, στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν την ίδια και πήραν 100 ευρώ που βρήκαν πρόχειρα, σύμφωνα με δήλωσή της. Κατόπιν οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρήκε το θύμα πεσμένο στο δάπεδο του υπνοδωματίου του.

Ανήλικοι λήστεψαν κομμωτήριο στον Πειραιά
Δύο ανήλικοι, χθες το απόγευμα στις 6, εισήλθαν σε κομμωτήριο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γιαννοπούλου 7 στον Πειραιά.
Οι νεαροί απείλησαν με ξύλινα αντικείμενα την ιδιοκτήτρια και τους υπαλλήλους και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 25 ευρώ.
Στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας.

Συνελήφθη αλλοδαπός κακοποιός
Στη… φάκα της αστυνομίας έπεσε ένας Νιγηριανός κακοποιός χθες το απόγευμα. Ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, λίγο νωρίτερα είχαν εισβάλει σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Δροσοπούλου και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει από τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του το ποσόν των 500 ευρώ.

Τον τραυμάτισαν για 70 ευρώ
Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε ένας νεαρός, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Κατσιμίδι Αττικής.
Οι δράστες με την απειλή όπλου τον υποχρέωσαν να αποβιβαστεί από το όχημά του και του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του. Όταν αυτός αρνήθηκε και αντέδρασε, ένας εκ των κακοποιών δεν δίστασε να πάρει μια πέτρα και να τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια πήραν 70 ευρώ από το θύμα και τράπηκαν σε φυγή. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύλληψη 41χρονου για κατοχή ναρκωτικών
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 41χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.
Μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 41χρονου στον Ίλιον Αττικής και μετά από σχετική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του:
Ηρωίνη βάρους 3.055 γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστης ουσίας για νόθευση ναρκωτικών βάρους 16.500 γραμμαρίων, ένα υποπολυβόλο με γεμιστήρα με 19 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 14.350 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Σχόλιο: Κάποιους τους τραβολογάνε κι οι άλλοι το γλεντάνε...
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες όξυνσης της εγκληματικότητας που σφίγγει τον κλοιό της γύρω μας, αλλά και της ατέλειωτης βίας που πλασάρεται από τα ΜουΜουΕεεεε...
Αργοπορημένα διαπιστώνουμε πικραμένοι το τι είδους πρότυπα μεταδίδουμε στις νεότερες γενιές...
Δείτε...


Ανήλικος εκβίαζε 16χρονο
Επί πέντε χρόνια, ένα παιδί από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ζούσε τον εφιάλτη. Συνομήλικός του τον εκβίαζε, χτυπώντας και απειλώντας τον, προκειμένου να του καταβάλλει μικρά χρηματικά ποσά κατά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο ανήλικος δεν άντεξε και, πέντε χρόνια μετά, στην ηλικία των 16 ετών, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τι συνέβαινε. Η οικογένεια έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και κανονίστηκε «ραντεβού» το Σάββατο με τον 17χρονο σήμερα δυνάστη του.
Όταν ο 17χρονος παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Στη συνέχεια συνελήφθη και ο πατέρας του, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ ένα ακόμη άτομο αναζητείται για συνέργεια.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: zougla.gr