Μια μικρή αλλά πικρή γεύση από το Αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου.

28/2/10
Αθήνα: Εμπρησμοί τριών αυτοκινήτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην οδό Μενάνδρου και στου Ψυρρή, τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Εξάρχεια: Σε μια προσπάθεια να ξεμουδιάσουν, μια ομάδα δεκαπέντε κουκουλοφόρων έριξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στην οδό Ιπποκράτους, σήμερα τα ξημερώματα.

Μενίδι: Μεγάλης έκτασης συμπλοκές εκδηλώθηκαν χθες το βράδυ στο Μενίδι μεταξύ Ρομά και Ρώσων «ομογενών» με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροτραυματισμοί και διακομιδές στο νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό έβαλαν άγνωστοι στην είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Millenium στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα, προξενώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Δέλτα Φαλήρου: Έκλεψαν τις εισπράξεις των κινηματογράφων Village στο Δέλτα Φαλήρου, άγνωστοι ληστές που απείλησαν με όπλα και με χειροβομβίδα τους υπαλλήλους, την ώρα που έκαναν την καταμέτρηση των χρημάτων.

Γλυφάδα: Τρεις οπλισμένοι κακοποιοί επιτέθηκαν σε δύο διερχόμενους πολίτες σήμερα τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και αφού τραυμάτισαν τον ένα, άρπαξαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και διέφυγαν.

Χανιά: Μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα κρούσματα ληστειών στα Χανιά, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους πολίτες. Χθες βράδυ έγινε ληστεία στο σούπερ μάρκετ "Αριάδνη" με λεία 2.000 ευρώ και λίγο αργότερα νεαρός εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο στο Κούμ-Καπί, που ενώ χτύπησε τον ιδιοκτήτη με την κάνη του όπλου που κρατούσε, απέσπασε όλα τα χρήματα της ταμειακής και εξαφανίστηκε με τον συνεργό του, που περίμενε απ’ έξω.

Περιστέρι: Πρωτοφανής κλοπή μοτοσυκλέτας από τον ιδιοκτήτη του χθες βράδυ και ενώ αυτός οδηγούσε αμέριμνος, ένας άνδρας του έκανε νόημα να σταματήσει. Όταν σταμάτησε δέχθηκε την απειλή όπλου από τον πεζό που τον ανάγκασε να κατέβει ώστε να του κλέψει την μοτοσυκλέτα.

Νέα Σμύρνη: Δύο ένοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στη Νέα Σμύρνη και αφού απείλησαν υπαλλήλους και πελάτες έκλεψαν περίπου 2.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Καλλιθέα: Νέα ληστεία χθες το απόγευμα στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην οδό Γρυπάρη στην Καλλιθέα, από δύο ένοπλους που άδειασαν τα ταμεία και έφυγαν ανενόχλητοι.

Χαλάνδρι: Γυναίκα που επέβαινε σε μηχανάκι επετέθη σε διερχόμενη και με την απειλή μαχαιριού της απέσπασε το κινητό της και μια αλυσίδα λαιμού.

Κορυδαλλός: Τραυματισμένο άντρα 30 περίπου ετών, που έφερε τραύματα από σφαίρες, εντόπισαν περαστικοί και ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Κατά την διακομιδή του στο Τζάνειο ο τραυματίας εξέπνευσε.