Με το ΛΑΘΡΟνομοσχέδιο γίνονται «ιθαγενείς» και μάλιστα με περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες!

24/2/10
Διαμαρτύρονται οι Οικολόγοι Πράσινοι (ναι αυτοί που τα δύο εξέχοντα στελέχη τους Τρεμόπουλος και Χρυσόγελος είχαν υπογράψει υπέρ του σχεδίου Ανάν) ότι η κυβέρνηση έχει υπαναχωρήσει από το αρχικό σχέδιο νόμου για την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες. Στο θέμα της ιθαγένειας θα πρέπει να σταθούμε. Η ιθαγένεια χαρακτηρίζει, σύμφωνα με όλα τα λεξικά, τα άτομα που γεννιούνται στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς. Αυτό λοιπόν που είναι διαβουλεύσιμο, είναι η χορήγηση υπηκοότητας, δηλαδή η απόκτηση πολιτικών δικαιωμάτων, και όχι η χορήγηση ιθαγένειας.

Έτσι απλόχερα που πρόκειται να χορηγηθεί η ιθαγένεια σε 300.000 μετανάστες, αυτομάτως θα τους παρέχει την δυνατότητα να προσδιοριστούν σαν εθνική μειονότητα, οπότε με βάση το κοινοτικό δίκαιο που υπερέχει του εθνικού, σαν μειονότητες θα έχουν αυξημένα δικαιώματα. Είναι βαριά η ευθύνη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να χορηγήσει ιθαγένεια. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν είναι δυνατόν ν' αποφασίζει μια κυβέρνηση. Είναι υπόθεση όλου του ελληνικού λαού. Πέρα από την συλλογή υπογραφών από το ΛΑΟΣ για την διενέργεια δημοψηφίσματος, η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει υπ' όψη της και την εκφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού, όπως αυτή διατυπώνεται μέσα από τις δημοσκοπήσεις.

Όμως οι πιέσεις που ασκούνται προς την ελληνική κυβέρνηση δεν έχουν τόσο να κάνουν με την υποδοχή των μεταναστών μόνον στην χώρα μας. Από την ώρα που θα εξασφαλίσουν την ελληνική ιθαγένεια, θα έχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, ακόμα και σε όσες έχουν αυστηρή μεταναστευτική νομοθεσία. Θα είναι πλέον οι μετανάστες ισότιμοι Ευρωπαίοι πολίτες. Άλλωστε γι' αυτό μας κουβαλήθηκε κι έχει κατασκηνώσει στην χώρα μας ο επίτροπος για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Τόμας Χάμαρμπεγκ, που αποφάνθηκε ότι το ελληνικό σύστημα για τους μετανάστες είναι απάνθρωπο. Κι αισθάνεται απογοητευμένος ο επίτροπος γιατί κάποιες πολιτικές ομάδες έκαναν το μεταναστευτικό κεντρικό θέμα τους στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου και κέρδισαν ψήφους. Ασφαλώς και θα σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής του επιτρόπου, γιατί οι Ελβετοί αποφάσισαν με δημοψήφισμα να μην επιτρέψουν την ανέγερση μουσουλμανικών τεμένων στην χώρα τους. Βιάζονται Ευρωπαίοι και δικοί μας υπέρμαχοι υπέρ των μεταναστών να ξεμπερδεύουν μια ώρα νωρίτερα με την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες.

Γνωρίζουν, όπως φαίνεται κι από τις δημοσκοπήσεις, ότι όσο διαρκεί η συγκατοίκηση μεταναστών και ντόπιων, τόσο αυξάνεται η αποστροφή των ντόπιων προς τους μετανάστες. Έχει γίνει πλέον φανερό ότι οι αλλοδαποί δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία και θέλουν να διατηρήσουν τα εθνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά προκαλούν και την αντίθεση με τους πραγματικούς ιθαγενείς. Έτσι ο μόνος δρόμος που απομένει είναι η εκχώρηση ιθαγένειας στους μετανάστες και ο χαρακτηρισμός τους σαν μειονότητα, που θα απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Επειδή όμως γνωρίζουν ότι το σχέδιο νόμου είναι προκλητικό για την πλειοψηφία του λαού, προσπαθούν να το κρατήσουν όσο γίνεται έξω από κάθε δημόσια προβολή ή να προβάλλουν το σαθρό επιχείρημα ότι δεν είναι έγκλημα η αναζήτηση εργασίας σε μια ξένη χώρα.
Φυσικά και δεν είναι έγκλημα. Όμως τις εργασιακές ανάγκες πρέπει να τις καθορίζει η ίδια η χώρα υποδοχής, όπως και τον αριθμό των μεταναστών που επιθυμεί να δεχθεί. Αυτή η ευνοούμενη άναρχη και αθρόα μετανάστευση ένα σκοπό έχει, την πληθυσμιακή και πολιτιστική αλλοίωση των Ευρωπαίων. Και είναι υποχρέωση των κυβερνήσεων να αποφασίζουν είτε κατά την θέληση του λαού (το πιο σωστό) είτε να δίνουν στο λαό την δυνατότητα να εκφράσει την θέλησή του δια δημοψηφίσματος, εφ' όσον κυβερνούν εξ ονόματός του κι όχι εξ ονόματος ξένων κέντρων.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ