Ανοικτή επιστολή της "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ" προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

16/2/10
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κύριο Δημήτριο Χριστόφια
Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Λευκωσία

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Όπως σωστά το έθεσε Κύπριος πολιτικός, από τους αγωνιστές που ηρωικά προσπάθησαν να διαφυλάξουν την Κυπριακή Δημοκρατία οι πεθαμένοι ξεθάβονται και οι ζωντανοί δολοφονούνται δεν συλλαμβάνεται όμως κανείς!

Τώρα πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία από κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο στο ποιοί σύλησαν το τάφο του Προέδρου Παπαδοπούλου; Αυτή η αποτρόπαια πράξη θα μπορούσε να σχεδιαστεί μόνο από επαγγελματίες μυστικών υπηρεσιών κρατών που λυσσαλέα μισούν οτιδήποτε Ελληνικό και όλοι ξέρουμε τα δύο αυτά κράτη! Η ερώτηση ανάγεται επομένως στο γιατί;

Εύκολη και απλή η εξήγηση της τρομοκράτησης του Κυπριακού λαού ώστε να υποκύψει στις μεθοδεύσεις και να παραδώσει την πατρίδα του στους αποικιοκράτες και στους βάρβαρους Μογγόλους/Ασιάτες.

Η εξήγηση όμως αυτή δεν πείθει, στους αρχετύπους της Ελληνικής ψυχής υπάρχει και η διδαχή, «Ανδρών γαρ επιφανών πάσα γη τάφος..» όπως επίσης υπάρχει και η διδαχή, «Το εύδαιμον το ελεύθερον το δε ελεύθερον το εύψηχον…» αυτοί οι εγκληματίες εξ’ επαγγέλματος ξέρουν ότι τέτοιες πράξεις θα χαλυβδώσουν την Ελληνική ψυχή και το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο!

Υπήρχαν ψίθυροι για την εκταφή του Προέδρου γιατί πολλοί πιστεύουν ότι, ενώ ο Πρόεδρος είχε προβλήματα υγείας, ο θάνατος δεν ήταν ακριβώς φυσικός. Όταν λοιπόν οι ψίθυροι έγιναν φωνές σύλησαν τον τάφο για να αποτοξινώσουν τη σωρό διότι όπως ξέρουμε ραδιενεργά υπολείμματα μπορούν να ανιχνευτούν για πολλά χρόνια. Όσο και απίθανο να μας φαίνεται αυτή η εκδοχή δίνει κάποιες εξηγήσεις.

Τα πράγματα σκλήρυναν, και τα όρνεα γίνονται πιο επικίνδυνα διότι βλέπουν τον καταχθόνιο σκοπό τους ορατό, βλέπουν πραγματική πιθανότητα κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και μαζί με αυτήν τον αφανισμό του Κυπριακού Ελληνισμού.

Κύριε Πρόεδρε κάθε φορά που διαπραγματεύεστε με τον δήθεν ηγέτη του ψευδοκράτους βάζετε και μια πέτρα στα θεμέλια της καταστροφής. Και εάν τελικά καταλήξετε στη λεγόμενη συμφωνία για την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, η ιστορία θα σας σημαδέψει σαν το σύγχρονο Εφιάλτη. Μετά τις επαίσχυντες προτάσεις της Τουρκίας και μετά τη αποκαλυπτική στάση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, η συμπεριφορά σας δεν θα μπορούσε πλέον να θεωρηθεί αφελής και καλοπροαίρετη, η συμπεριφορά σας θα χαρακτηριστεί σαν άκρως προδοτική. Μην επιτρέψετε, και αν ακόμη κινδυνεύει η ζωή σας –(ακόμη και αυτό είναι πιθανό, όλα τα περιμένουμε από τους αποικιοκράτες και τους Μογγόλους)-, στη υστεροφημία σας να θεωρηθείτε προδότης του έθνους και της πατρίδας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ
e-mail: committeeof20@gmail.com
Στυλιανος Στυλιανούδης
Συντονιστής ΗΠΑ
15 Φεβρουαρίου, 2010

Η Επιτροπή των Είκοσι αποτελείται από Ευρωπαίους & Αμερικανούς επιχειρηματίες, δικηγόρους, καθηγητές και επιστήμονες με γνώση των ιδρυτικών αρχών της Ε.Ε. καθώς και με συνεχή μελέτη των πολιτικών και γεωπολιτικών δεδομένων των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής τα τελευταία πενήντα χρόνια.

ΠΗΓΗ: Αντίβαρο