Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ-ΠΑΣΟΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

17/2/10
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις «σκηνοθετημένες» εκλογές του Οκτωβρίου εμπιστεύθηκε την τύχη της πατρίδας και όλων μας, στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να ήταν μια πληγωμένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα. Μπορεί να ήταν μια χρεοκοπημένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα. 80 μέρες μετά, τα πρώτα "επιτεύγματα" της νέας διακυβέρνησης, είναι η αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών και των παιδόφιλων, η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ιθαγένειας στα παιδιά τους. Ο ελληνικός λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του διαφωνεί με αυτές τις επιλογές όπως δείχνουν ακόμα και οι «κατά παραγγελία» σφυγμομετρήσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Σε δέκα χρόνια από σήμερα, αν αφήσουμε να περάσουν αυτές οι επιλογές, θα έχουμε στη Βουλή δεκάδες Αλβανούς, Ψευτομακεδόνες, Βούλγαρους, και Τούρκους Βουλευτές, που θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των χωρών προέλευσής τους.
Ο Έλληνας πολίτης θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στη χώρα του.
Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι για την διατήρηση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και την προστασία του Συντάγματος.

Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα την αλήθεια. Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ΚΚΕ, δεν είναι ΚΚΕ, και η ΝΔ δεν είναι ΝΔ.
Έλληνες, πράκτορες διεθνών οργανώσεων, έχουν διεισδύσει στα κόμματα και στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, και εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. Και έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα, με την οικονομική ενίσχυση των ξένων Κέντρων.
Οι πράκτορες που έχουν καταλάβει την εξουσία προσπαθούν να τη χρησιμοποιήσουν σε βάρος του ελληνικού λαού.
Αυτοί είναι οι «ακραίοι» που βιάζονται. Αυτοί είναι που κάνουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου, στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην σιωπή των οπορτουνιστών «παντός καιρού», που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ, για να διατηρήσουν τα προσωπικά τους προνόμια.

Στόχος των «ανθρωπιστικών» μέτρων, που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας. Φυτεύουν μουσουλμανικές κοινότητες σε κάθε δήμο της χώρας. Αυτή η εξέλιξη δεν θα περάσει!
Η «ανθρωπιά» δεν έχει καμία σχέση με τα πολιτικά δικαιώματα και την ιθαγένεια.
Η σιωπηρή αγανάκτηση του ελληνικού λαού θα μετατραπεί σε ποτάμι οργής και αντίστασης που θα τους πνίξει. Και τους πράκτορες στην κυβέρνηση, και τις επιλογές τους και τους νεοταξίτες υποβολείς αυτών των επιλογών. Έχουμε τη δύναμη να τους νικήσουμε γιατί έχουμε αυτό που δεν διαθέτουν:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ