Όχι στην λογοκρισία και την πλύση εγκεφάλου.

3/2/10
Να εκφράσουμε ΟΛΟΙ την έντονη διαμαρτυρία μας για την λογοκρισία των Μ.Μ.Ε και να τα μποϋκοτάρουμε μέχρι νεωτέρας.
Επειδή η συστηματική παραπληροφόρηση, αποπληροφόρηση και αποχαύνωση του Ελληνικού Λαού από τα Μ.Μ.Ε δεν έχει πλέον όρια, καλούμε την πολιτεία να επέμβει θεσμικά και τους φορείς και ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες να αντιδράσουμε οργανωμένα με κάθε νόμιμο μέσο.
Αναλυτικότερα το θέμα έχει ως εξής:

α)Το υπέρτατο αγαθό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού πέραν το Κρατικών μέσων ενημέρωσης έχει παραχωρηθεί και σε ιδιώτες επενδυτές.

β) Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του Κράτους και τις έχει δωρεάν παραχωρήσει στους εν λόγω επενδυτές ιδιόκτητων τηλεοπτικών καναλιών.

γ) Και επειδή ο Ελληνικός Λαός πληρώνει την λειτουργία και των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε μέσω της αύξησης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών, που προκύπτει από την πληρωμή του διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου, των επιχειρήσεων που παράγουν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες προς τα Μ.Μ.Ε.

Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού έχει καταστεί βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ καλούμε τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία των Μ.Μ.Ε. να τηρήσουν τα νόμιμα και όπως το Σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει επιφυλασσόμενοι της άσκησης παντός νόμιμου δικαιώματος μας ώστε η πληροφόρηση του Λαού να είναι πλουραλιστική και να μην αποκρύπτονται, διαστρεβλώνονται και μεθοδεύονται (ως προς το χρόνο παρουσίασης) τα γεγονότα.

ETHEROVAMON

Υ.Γ. Έχουμε αναγκασθεί να λαμβάνουμε ενημέρωση μόνο από μικρούς δίαυλους και blogs που είναι κατά πολύ περισσότερο αντικειμενικοί και πλουραλιστικοί.

ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11